Skip to main content

therapie

Aandacht voor problemen creëert problemen,
aandacht voor oplossingen creëert oplossingen.
Steve De Shazer

AANMELDING

Neem gerust contact op voor een eerste afspraak. Dit kan telefonisch, via email of via het contactformulier van onze website.

Ook voor verdere vragen rond ons aanbod, mag je steeds contact opnemen.

KENNISMAKING

We zullen je altijd eerst uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Samen met jou bekijken we tijdens dit eerste gesprek waar je in vastloopt, wat je hulpvragen zijn en welke doelstellingen je voor ogen hebt. 

Tijdens dit eerste gesprek kan jij ook kennismaken met ons en onze manier van werken. Op het einde van het eerste gesprek wordt besloten welke vorm van hulpverlening of coaching aangewezen is. Indien wij niet aan jouw hulpvragen zouden kunnen beantwoorden, zorgen we voor een geschikte doorverwijzing.

VERDERE VERLOOP

Onze aanpak gaat uit van krachten en mogelijkheden en het verruimen van inzicht en perspectief. Ieder persoon heeft een innerlijke wijsheid die kan aangesproken worden. We gebruiken concrete en bewezen tools om zicht te krijgen op je wensen, je waarden, je talenten en je bron. Om van daaruit kleine stappen te zetten richting positieve verandering. Je gaat naast praten ook vooral doen. 

We werken voornamelijk oplossingsgericht en maken gebruik van een eclectisch aanbod aan methodieken met een wetenschappelijke onderbouw. We gebruiken wat zinvol is voor jou, laten los wat niet blijkt te werken en bouwen voort op wat wel werkt. Dit met aandacht voor geest én lichaam.

Praktische info

Steeds op afspraak

Herbronningsbos
Putsteeg z/n, 3501 Alken

€65 per uur
Een sessie duurt 60 minuten

Annuleren van een afspraak < 24u

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen.
Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen.
Geef me het inzicht om het verschil tussen beiden te zien.

Fransiscus van Assisi