Skip to main content

Onze plek

Een bosrijke oase van rust tussen de fruitplantages en naast het wandelroutenetwerk van Alken. 

In het Wilde Weg. Ons herbronningsbos. Een plek voor gezondheid, leren en harmonie.

Om 'thuis' te komen en te onthaasten. Om te ont-moeten en te ont-wikkelen. Om te verbinden en meer bewust te leven.

Bereikbaarheid

Met de wagen, fiets of te voet:

Voer 'Putsteeg, 3540 Alken' in op je GPS. Ons adres heeft geen huisnummer.

Aan het einde van de Putsteeg loopt de verharde weg over in een zandpad. Hier mag je rijden/stappen tot aan een groene poort. Indien je met de wagen komt, kan je parkeren net buiten de poort naast het wandelpad of net binnen de poort aan de rechterzijde. De groene poort zal open staan 15 minuten voor elke les of activiteit. Eens binnen de poort volg je het grootste pad (aan je rechterhand) om aan het grasveld te komen waar de activiteiten en lessen plaats vinden.

Met het openbaar vervoer

Van aan bushalte 'Alken Hulzenhof' stap je ongeveer 10 minuten (1 km) tot aan de groene poort van Praktijk Lisa Willems. Stap van de bus en houdt rechts aan. Sla de eerste straat links in (Hulzenstraat) en houdt rechts aan op de splitsing (nog steeds Hulzenstraat). Sla de eerstvolgende straat (Putsteeg) links in bij een grote eik met een bankje eronder. Op deze hoek ligt ook het fietsterras van Art-de-Vivre. De Putsteeg gaat over in een zandpad. Volg het zandpad tot je aan de groene poort van Praktijk Lisa Willems komt. De groene poort zal open staan 15 minuten voor elke les of activiteit. Eens binnen de poort volg je het grootste pad (aan je rechterhand) om aan het grasveld te komen waar de activiteiten en lessen plaats vinden.

Van station Hasselt rijdt lijnbus 21a (Hasselt-Landen) rechtstreeks naar halte 'Alken Hulzenstraat'. Je stapt in Hasselt op de bus op lijnbusperron 14. Over deze rit doe je 17 minuten (15 haltes).

Van station Sint-Truiden rijdt lijnbus 21a (Landen-Hasselt) richting Alken. Stap af aan halte 'Alken Hulzenstraat' na ongeveer 20 minuten busrit. 

Van station Alken stap je 40 minuten of je stapt op lijnbus 21a (Landen-Hasselt) aan halte 'Alken Kruispunt' (500m van station Alken) tot aan halte 'Alken Hulzenstraat'. Over deze rit doe je 3 minuten.